Güroymak Salih Özmen Özel Eğitim Uygulama I. Kademe
HAYDAR MAH. 223.1 SK. REHABILITASYON MERKEZI BLOK NO 7 GÜROYMAK / BİTLİS

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı, özel gereksinimli çocukların bağımsız olarak yaşamlarını sürdürebilmelerine olanak sağlamaya yönelik eğitim öğretim hizmet veren bir okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; öğrencinin günlük yaşamını kolaylaştıracak öğretim süreci neticesinde kendi yaşamını bağımsız olarak sürdürebilen öğrenciler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :normal

normal

doğalgaz

Servis Bilgisi

Okulumuzda öğrenim gören öğrencilere ücretsiz taşımalı eğitim hizmeti verilmektedir.

Okulumuz Güroymak merkezde olup, çarşı merkezine uzaklığı 1,5 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İlçenin Toplam Yüzölçümü: 650 KM İlçenin Rakımı: 1320 Köy ve Mezra Sayısı: 26+8 Belde Sayısı: 2 Güroymak İklim yapısı genelde Bitlis İlinin Akdeniz kara iklimi geçiş özelliğine benzemekle beraber önemli değişiklikler gösterir. Kışları yoğun sis nedeniyle güneşli gün sayısı azdır.